Besök en duktig veterinär i närhet av av Väderstad

​I Tranås nära Väderstad finns det en veterinär som främst tar hand om mindre djur som hund och katt. På Smådjurskliniken Tranås AB erbjuder man vård till djur både i akuta fall dygnet runt och i​ förebyggande syfte för som bor i Väderstad eller en närliggande ort. Vården av djuren sker antingen på praktiken men även i djurens hemmiljö, som är en trygg plats för djuren.

Denna veterinärpraktik nära Väderstad utför även rådgivning gällande allt från kost till hälsa för husdjuren. Hos Smådjurskliniken Tranås AB är alla vanliga djurslag som katt, fågel och hund alltid välkomna och erbjuds till exempel vaccinationer och besiktning. Nötdjur erbjuds det mesta från stora operationer till provtagningar. Exportintyg och tandvård finns för hästar.

Tidsbeställning hos veterinären

 

På Smådjurskliniken Tranås AB arbetar det legitimerade djurskötare och veterinärer. Som mer en gärna kan hjälpa er om ni söker efter en duktig veterinär i Väderstad. På praktiken tar de enbart emot sjuka djur efter tidsbeställning men man kan även boka tid för förebyggande åtgärder så som för kloklippning eller vaccination. Denna veterinär har stort fokus på ett trevligt kundbemötande och djurens välbefinnande. Veterinärerna på praktiken utför vård under trygga omständigheter med hög veterinärkompetens.